Esteettömän ympäristön elementit

Korkealuokkaiset kylpyhuonekalusteet ja monipuolinen valikoima apuvälineitä sekä varusteita eri värivaihtoehtoineen mahdollistavat toimivien ja viihtyisien tilojen suunnittelun. Tuotteiden suunnittelussa on huomioitu kaikki käytettävyyttä tukevat tekijät.

 

 

 

 

 

Gaius-tuoteopas 2021

Antimikrobisuus

Antimikrobisissa kylpyhuoneissa bakteereja tuhoavat antimikrobiset pinnat estävät infektioiden leviämisen kalusteiden välityksellä. Kestävä ja bakteereja tuhoava pinnoite helpottaa puhdistusta ja vähentää ympäristön kuormitusta.

Antimikrobiset altaat ovat kestävää komposiittia ja valumarmoria. Kokonaisuutta täydentää antimikrobiset elastomeeripinnoitteiset tukikaiteet ja tukikahvat.

Lue lisää »

Pidätämme oikeuden tuotemuutoksiin.

Hahmottaminen

Gaius-tukikaiteiden kontrastivärit auttavat hahmottamaan tilan. Punainen väri toimii tehokkaimmin otepinnoissa. Värit ovat tärkeitä myös ovissa, vetimissä ja wc-istuimessa. Gaius-kaappien reunat on merkitty huomioreunoilla. Gaius-valaisimen valo on päivänvaloa matkiva pehmeä, mutta kirkas valo.

Turvallisuus

Tilaa hahmottavat tukikahvat sekä luistamattomat tukikaiteet ja suihkuistuimet tekevät peseytymisestä turvallisen. ESD-suojaus tuotteen rakenteessa estää staattisen sähköpurkauksen aiheuttaman elektronisen laitteen häiriön.

Välttämättömät hoitotarvikkeet ja instrumentit voidaan sijoittaa magneettilukollisiin kaappeihin, jotka ovat helposti vain niiden käyttäjien saatavilla.